PER ALS MÉS PETITS

La pèrdua d’una mascota és un tema especialment delicat quan hi ha nens/es que hi estaven fortament vinculats, i sovint, la major dificultat roman en descobrir com han integrat aquesta pèrdua. Els psicòlegs recomanen no deixar el tema com un tabú, malgrat als adults ens pugui fer por abordar-ho.

Els contes son una gran eina de treball infantil per tractar temes molt diversos, motiu pel qual des d’Eterna, oferim la possibilitat de realitzar un conte personalitzat de la mascota.

Aquest conte compleix dos objectius. Primerament ser una eina de treball útil per elaborar el dol infantil, i els sentiments que l’acompanyen. Si existeix la possibilitat, es pot treballar fins i tot a nivell d’escola, grups d’amics, etc. La intensitat del treball dependrà de cada cas, però pot anar des de redactar i configurar el conte juntament amb l’infant, o bé que el configuri l’adult i amb l’infant simplement es llegeixi de tant en quant. A la vegada, també compleix un segon objectiu, que és el de tenir un record bonic de la història de la mascota, de la seva vida, d’alguna anècdota i similars.

Crea el teu conte personalitzat

Veure un conte d'exemple

Conte d'exemple

Aquest conte consta de vàries parts. Primerament una breu història de la mascota, amb textos 100% personalitzats, i 3 escenes (dibuixos) a escollir, on es poden explicar totes les particularitats de la mascota que es considerin oportunes. A continuació venen unes pàgines en blanc perquè els infants puguin fer-hi dibuixos, enganxar-hi fotografies, o altres. Finalment a les últimes pàgines hi ha alguns passatemps per a que s’hi puguin entretenir veient altres mascotes molt diferents a les seves.

Descarrega un conte d’exemple